Thursday, June 18, 2009

in week-end-ul asta :)

Bookfest

asta probabil ca v-ati propus si voi, iar unii poate ati si ajuns... felicitari!Balciul de Sanziene...

pai sa ne prinda solstitiul nepregatiti?

8 comments:

 1. Of, anul asta nu cred ca ajung la Bookfest si nu o sa am cum sa-mi satisfac acolo compulsia de a cumpara carti :)

  Iar Balciul de Sanziene unde se tine si cand e exact?

  Iar de solstitiu nu mai pomenesc... :)

  ReplyDelete
 2. urmeaza linkul...
  balciul e la muzeul de geologie... tot week-end-ul...

  ok, nu pomenim de solstitiu... te-as fi invitat sa dansezi cu ielele in noaptea de Sanziene, dar daca esti asa de ocupat :((

  ReplyDelete
 3. Solstitiul se face maret de tot...
  Cele doua zile au fost o minune. Si mai sunt.

  Gratzie, Ajnanina!

  A fost superb!

  ReplyDelete
 4. Belíssimo Blog!!!Parabéns!!!

  Kisses,

  Sônia Reggina Parmigiano
  (Reggina Moon)

  ReplyDelete
 5. iti multumesc pentru faptul ca urmaresti blogul meu...bazandu-ma pe vorba "cine se aseamana se aduna", imi permit sa te invit sa citesti ce am scris azi ...dupa ce citesti si vezi despre ce este vorba, da si tu mai departe la cine crezi ca e dispus sa faca o fapta buna...multumesc http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/08/o-grija-impartita-cu-altii-devine-mai.html

  ReplyDelete
 6. În noaptea de Sînziene, se spune, se deschid cerurile şi are loc un miracol...

  Îmi cer scuze pentru off-topic.

  Numai bine.

  ReplyDelete
 7. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete
 8. de ce ai abandonat blogul??

  părea interesant...

  ReplyDelete